Logo
Fillimi Kush jemi Kontakt
 
 
Faqja e pare
Shqip | English
----------Linqe------------
 
Na kontaktoni
 
 

Shërbesat e Kishës Fjala e Jetës janë për të ndihmuar adhuruesit ti shprehim zemrën Perëndisë.
Për shkak se Perëndia ka bërë gjithcka për ne, duam ti përgjigjemi Atij në lavdërim, adhurim, pohim, bindje ndaj Fjalës së Tij  dhe me ndarjen e Ungjillit në mbarë kombet.

Shëbesat kryesore:
Të Shtunave në orën 17:30

 

Rruga ”Hoxha Tahsim"
Pall i Ri, 200 m mbi Q. Stefan.
Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 361 510
e-mail:  [email protected]

 

 © Kisha ungjillore "Fjala e Jetes" Website nga HOST TEAM